DISTRIBUIȚI
© breathtech.io

Forumul Economic Mondial (FEM) este din nou în prim-plan. Titanii globalisti din spatele ‘Marii Resetări’ promovează acum o „mască de față inteligentă” care urmărește fiecare respirație pe care o ia purtătorul. Măștile au fost privite cu răceală și scepticism în mediul online.

Pe măsură ce lumea occidentală se apropie încet, dar sigur spre vaccinarea completă împotriva Covid-19, o mare parte din public așteaptă cu nerăbdare SĂ SĂRUTE măștile de față și să-și ia rămas bun de la socializare. Se pare că nu și elitele de la Forumul Economic Mondial. ‘Trupa’ de la Davos a postat un tweet promovând „masca viitorului”, o acoperire pentru față de înaltă tehnologie proiectată de firma de date de sănătate din China, CirQ Technologies.


Masca amintește utilizatorilor când trebuie să o spele și verifică dacă o poartă corect. Dacă în interior se acumulează prea mult dioxid de carbon, o alertă telefonică îi amintește purtătorului să ia o gură de aer proaspăt. Dacă utilizatorul uită să pună masca, aceeași aplicație de telefon le trimite un memento. Întrucât trei sferturi din măștile de unică folosință ajung în depozite de deșeuri sau oceane, FEM susține, de asemenea, beneficiile de mediu ale acoperirii feței reutilizabile.

Dacă credeți că ideea de a purta o mască de față și mai intruzivă, una care urmărește literalmente fiecare respirație pe care o luați, sună la fel de atrăgătoare ca și supunerea la un test anal anti-Covid-19, nu sunteți singurul.

Utilizatorii critică dur WEF, cu unii aparent obosiți de purtarea măștii, în timp ce alții au sugerat că însăși ideea de „mască a viitorului” înseamnă că organizația vrea să te țină „în botniță pentru totdeauna”.

Alții și-au imaginat scenarii distopice, în care utilizarea măștilor era legată de „scorul de credit social” în stil chinez al purtătorului și unde aerul proaspăt era rationat către public de dispozitive precum masca BreathTech.

Un internaut a subliniat că avertismentele CO2 ale măștii par să valideze unul dintre argumentele esențiale ale mulțimii anti-mască: faptul că purtarea măștii pe termen lung poate duce la o acumulare de dioxid de carbon, probabil, periculoasă. Unele studii științifice au confirmat această îngrijorare, dar altele au considerat că efectele asupra sănătății sunt neglijabile.

Forumul Economic Mondial, ale cărui întâlniri anuale la Davos (Elveția), atrage cele mai răsărite minți din elita politică și economică, a respins câteva idei incredibil de nepopulare de când a început pandemia de coronavirus anul trecut. În plus față de „Marea Resetare” la economia mondială, FEM a promovat ID-urile digitale globale și a prezis un sistem mondial de impozitare a carbonului și restricții privind consumul de carne. FEM a fost, de asemenea, criticat pe rețelele de socializare pentru că a distribuit pe Twitter în februarie un material despre cum „lockdown-urile îmbunătățesc în liniște orașele din întreaga lume”, înainte de a șterge în grabă postarea.

În prezent, purtarea măștii pare că va exista în viitorul apropiat. Centrele SUA pentru Controlul și Prevenirea Bolilor (CDC) săptămâna trecută și-au relaxat ghidurile de călătorie și au declarat că persoanele vaccinate pot călători în siguranță, dar ar trebui totuși să poarte măști și să păstreze distanța socială. În Europa, măștile rămân obligatorii în multe țări, unele, cum ar fi Germania, avertizează despre lockdown-uri suplimentare și măști obligatorii chiar și pentru cei vaccinați.