DISTRIBUIȚI

Tatăl ducesei de Sussex, Meghan Markle, a fost internat la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral, informează DPA/PA Media, potrivit agerpres.

Thomas Markle, în vârstă de 77 de ani, intenţiona să zboare în iunie în Marea Britanie cu prilejul Jubileului de Platină al reginei, cu speranţa de a se întâlni cu membri ai familiei regale şi cu nepoţii săi – Archie şi Lilibet – pentru prima dată.


Citeşte şi: ATAC ARMAT într-o şcoală din SUA! 14 copii şi un adult au fost ucişi! – Black News

Marţi dimineaţă, el a fost transportat de urgenţă la spital după ce a suferit un accident vascular cerebral.

Karl Larsen, care are un canal YouTube cu Thomas Markle, a confirmat ştirea pentru agenţia de presă PA.

Larsen a precizat că directorul de imagine pensionat aştepta cu nerăbdare să călătorească în Marea Britanie cu ocazia Jubileului.

Thomas Markle nu a participat la nunta lui Harry cu Meghan în 2018 deoarece se afla în convalescenţă după o operaţie chirurgicală la inimă.

Ştirea, difuzată iniţial de MailOnline, vine după ce Thomas Markle a vorbit luna trecută despre dorinţa sa de a călători în Marea Britanie pentru Jubileu.

Într-un interviu acordat GB News din locuinţa sa din Rosarito, Mexic, el a spus: „Abia aştept. Îmi voi arăta respectul pentru regină şi o să mă asigur că regina înţelege că întreaga mea familie o respectă pe regină şi familia regală. Îi admirăm şi vrem ca ei să ştie că asta simţim noi faţă de ei şi faţă de Anglia”.

El a adăugat că simte că este de datoria sa să îşi cunoască nepoţii.

Citeşte şi: Situaţia din regiunea Lugansk ‘se înrăutăţeşte din oră în oră’ – Black News

Meghan s-a înstrăinat de tatăl său de la momentul în care el a fost surprins în timp ce aranja fotografii cu paparazzi înainte de nunta ei.

El a declarat anterior că spera să îi înfrunte pe duce şi pe ducesă în instanţă în cadrul unui proces intentat de sora vitregă a lui Meghan Markle care a acuzat-o pe aceasta de defăimare.