DISTRIBUIȚI
NDTV.com

Un incendiu produs la o expoziție aviatică din India a distrus 300 de mașini sâmbătă, a declarat un oficial din cadrul serviciului indian de pompieri, cel mai recent incident care marchează evenimentul organizat de guvern, relatează Reuters, scrie Mediafax.

Cea mai probabilă cauză a fost un „incendiu provocat de arderea vegetaţiei uscate, ajutat de vânturile puternice”, a declarat MN Reddi, ofițer de pompieri din orașul Bengaluru unde are loc spectacolul. Nu au existat rapoarte despre victime, a adăugat el într-un mesaj postat pe Tweeter.


Citește și : Măsuri extreme în Venezuela: Guvernul închide COMPLET frontierele, invocând AMENINȚĂRI la adresa suveranităţii

Imagini de la partenerul Reuters, ANI, au arătat rânduri de mașini arse, flăcări uriașe și nori de fum negru.

Spectacolul Aero India, organizat de Ministerul Apărării din India, își propune să devină unul dintre cele mai importante evenimente aerospațiale din lume, dar a fost tulburat de accidente în acest an.

Marți, două avioane ale forțelor aeriene indiene s-au ciocnit în aer, în timp ce repetau pentru un spectacol acrobatic, ucigând un pilot și rănindu-i pe alți doi.

Citește și : Donald Trump şi o comedie din franciza „Sherlock Holmes”, principalii ”câştigători” ai premiilor anuale Zmeura de Aur