DISTRIBUIȚI
Twitter

O înregistrare video surprinde susţinători ai preşedintelui brazilian în exerciţiu Jair Bolsonaro care fac semnale luminoase către cer – văzute de către piloţi ai unor zboruri de linie şi angajaţi ai turnului de control al unui aeroport din apropiere , scrie news.ro .  

Unii brazilieni par să nu accepte înfrângerea preşedintelui brazilian în exerciţiu.


Citește și: Parlamentul European declară Rusia drept stat care sponsorizează terorismul

Susţinători ai lui Bolsonaro au fost văzuţi duminică seara de către un locuitor al Porto Alegre (sud), încercând să comunice cu extratereşti, cu ajutorul lanternei telefoanelor mobile, pentru ca aceştia să-l răstoarne pe Luiz Inácio Lula da Silva, ales preşedinte al Braziliei la 30 octombrie.

Aceste persoane purtau steaguri braziliene şi tricouri cu însemnele echipei naţionale de fotbal, care au devenit simboluri ale susţinătorilor preşedintelui în exerciţiu.

Această înregistrare a fost filmată de către un bazilian care a dat din întâmplare peste această adunare, lângă locuinţa sa.

În ea apar manifestanţi care fac semne cu lanterna telefonului mobil, trecându-şi mâna prin faţa telefonului.

Citește și: Londra INTERZICE Scoţiei să organizeze un nou referendum privind independenţa

Ei purtau de asemenea un panou care emitea un semnal luminos intermitent.

”Priveşte-ne, generale!”, scandau unii dintre ei.

Aceste lumini au fost semnalate de către piloţi ai unor zboruri de linie şi de către angajaţi ai turnului de control al unui aeroport din apropiere.

Potrivit unuia dintre piloţi, ”luminile se aprindeau, se stingeau şi se deplasau rapid”.