DISTRIBUIȚI
businessinsider.com

Un bărbat suspectat că a încercat să răpească o fetiţă a fost linşat de o mulţime la Istanbul şi mai târziu a murit în drum spre spital, a informat vineri agenţia turcă privată de presă DHA, preluată de dpa, potrivit agerpres.

Incidentul a avut loc joi noapte în zona Maltepe, unde martori oculari au susţinut că bărbatul de 38 de ani a încercat să răpească o fetiţă de 6 ani de pe o stradă. Locuitori furioşi l-au înconjurat şi l-au bătut încontinuu.


Citeşte şi: Viktor Orban spune că este nevoie de o nouă Comisie Europeană

Poliţia a sosit la faţa locului şi a reuşit să disperseze mulţimea furioasă. Suspectul a fost dus la spital, unde a refuzat să fie tratat, potrivit DHA. Apoi, el a fost dus la o secţie de poliţie unde a început să se simtă rău şi a murit ulterior în drum spre spital.

Cazuri recente de copii dispăruţi şi ucişi au scos părinţii în stradă în semn de protest în mai multe oraşe din întreaga Turcie, potrivit mass-media locale. La începutul acestei luni, mii de persoane au luat parte la o demonstraţie la Istanbul.

Abuzurile sexuale şi uciderea copiilor au reaprins o dezbatere privind pedeapsa capitală şi folosirea castrării chimice.

Citeşte şi: Bashar al-Assad vrea ca armata rusă să rămână în Siria pe termen lung