DISTRIBUIȚI
The Seattle Times

Componentele campioanei SUA la baschet feminin (WNBA), Seattle Storm, nu doresc să meargă la Casa Albă pentru tradiţionala vizită a campionilor, astfel că nu aşteaptă o invitaţie în acest sens, iar dacă vor primi una, o vor refuza, relatează Reuters, potrivit news.ro .

În 2017, echipa care a câştigat WNBA, Minnessota Lynx, nu a primit invitaţie la Casa Albă.


Citește și : Fâşia Gaza: Trei protestatari palestinieni, ucişi de tiruri israeliene

“În acest moment, nici măcar nu este nevoie să discutăm. Am văzut ce s-a întâmplat cu Minnesota, care nu a fost invitată. Toată lumea ştia, după tot ce a fost cu Steph Curry şi LeBron pe reţelele de socializare. Am fost atenţi cu toţii şi am urmărit. Sunt sigură că preşedintele va zice că oricum nu suntem invitate”, a declarat Sue Bird, componentă a campioanei din 2018.

În 2017, Donald Trump a retras invitaţia lui Stephen Curry (Golden State Warriors) la Casa Albă, după ce acesta şi-a exprimat nemulţumirea faţă de administraţia Trump.

De asemenea, Trump a anulat o vizită la Casa Albă planificată a echipei Philadelphia Eagles, după ce aceasta a câştigat Super Bowl în februarie.

Sue Bird a vizitat Casa Albă în 2010, cu Seattle Storm, şi în 2002, cu Connecticut, atunci după câştigarea campionatului NCAA.

“Am avut norocul să merg la Casa Albă, este emoţionant. Îmi amintesc când am intrat în încăpere pentru a-l întâlni pe preşedintele Obama şi atmosfera de atunci. Acum nu mai este aşa. Nu mai este emoţionant. Nimeni nu mai vrea să meargă. S-a schimbat situaţia total. Şi este dezamăgitor, pentru că înainte era ceva aşteptat cu nerăbdare de majoritatea sportivilor”.

Citește și : Taifunul Mangkhut a atins coastele statului Filipine