DISTRIBUIȚI
AFP

Procurorul special Robert Mueller are dovezi că avocatul personal al lui Donald Trump, Michael Cohen, a călătorit la Praga în 2016. Cohen declarase anterior că nu a vizitat niciodată capitala Cehiei, scrie Reuters, conform news.ro .

Investigatorii care lucrează pentru Mueller, procurorul special care anchetează posibile legături între campania lui Trump şi Rusia, au dovezi că Cohen a intrat în Cehia prin Germania la sfârşitul verii lui 2016.


Citește și : Benjamin Netanyahu : Israelul susține total loviturile aeriene împotriva Siriei

Într-o postare pe Twitter, Cohen a negat informaţia, spunând că nu a fost niciodată la Praga, iar în acea perioadă se afla la Los Angeles împreună cu fiul său.

În dosarul despre legăturile campaniei lui Trump cu Rusia, fostul spion britanic Christopher Steele susţine că Michael Cohen s-a întâlnit în 2016 la Praga cu cetăţeni ruşi care aveau legături strânse cu Vladimir Putin.

Încă nu este clar dacă investigatorii au dovezi privind astfel de întâlniri.

Citește și : Armata siriană anunță recucerirea completă a enclavei rebele Ghouta de est

Agenţii FBI au percheziţionat săptămâna trecută biroul lui Cohen la indicaţiile lui Mueller pentru a căuta informaţii despre o plată făcută de el către actriţa porno Stormy Daniels, care susţine că a avut o aventură cu Donald Trump.