DISTRIBUIȚI
Reuters

Dispozitive explozive artizanale au fost depistate miercuri la casa fostului preşedinte american Bill Clinton şi a soţiei acestuia, fostul secretar de Stat Hillary Clinton, la periferia oraşului New York, precum şi la biroul fostului preşedinte Barack Obama, potrivit Mediafax.

Un dispozitiv exploziv a fost găsit miercuri în curtea casei soţilor Clinton, situată în zona Chappaqua, la periferia oraşului New York, informează postul NBC News şi agenţia Associated Press.


Citește și : Cazul Khashoggi: Arabia Saudită nu i-a autorizat pe anchetatorii turci să cerceteze un puţ din incinta consulatului saudit

Dispozitivul a fost descoperit de agenţii specializaţi în sortarea coletelor poştale. Bomba artizanală a fost dezamorsată de echipele pirotehnice.

Autorităţile americane suspectează că dispozitivul este similar cu cel primit de miliardarul George Soros, care locuieşte în acelaşi district.

Potrivit cotidianului New York Times şi site-ul Metro.co.uk, o bombă artizanală a fost trimisă şi la biroul fostului preşedinte american Barack Obama.

Citește și : O serie de fulgere au cauzat lansarea unor rachete ale mişcării Hamas din Fâşia Gaza spre Israel