DISTRIBUIȚI
WTOP.com

Un bărbat din statul american Carolina de Nord a intrat cu automobilul său într-un restaurant unde familia sa lua masa, duminică, omorându-le pe fiica şi nora sale şi rănind alte trei rude, transmite luni DPA, potrivit agerpres.

Roger Self (62 de ani) trebuie să răspundă în faţa justiţiei pentru crimă după ce vehiculul SUV pe care îl conducea a intrat în mare viteză în uşa de la intrarea în restaurantul ‘Bessemer City Surf and Turf Lodge’, în zona unde se afla familia sa, potrivit publicaţiei locale Gaston Gazette.


Citește și : Ciclonul tropical ‘Sagar’ a provocat moartea a cel puţin 16 persoane în Somalia și Djibouti

Soţia sa, fiul lui şi o nepoată în vârstă de 13 ani au fost răniţi grav. Ei sunt internaţi la un spital din oraşul Charlotte.

”Am văzut un Jeep alb cum a zburat practic prin faţa mea. Era atât de ireal. Am văzut mese, scaune şi pahare zburând în toate direcţiile. Era ca o tornadă”, a mărturisit chelnerul Brandon
Wilson.

Ziarul Gaston Gazette a scris că Self era un bărbat familist, care mergea la biserică şi suferise afecţiuni psihice. Familia sa participase la slujba religioasă în dimineaţa din ziua incidentului, notează sursa citată.

Citește și : Madridul reacţionează după ce Quim Torra şi-a anunţat lista de miniştri