DISTRIBUIȚI
www.tmz.com

Actriţa Caroline Sunshine, o fostă vedetă Disney, se va alătura biroului de presă al preşedintelui american Donald Trump, scrie bbc.com, potrivit news.ro .

Sunshine, în vârstă de 22 de ani, a apărut în „Shake It Up” – un serial despre dansatori adolescenţi, în perioada 2010 – 2013. Artista a apărut, de asemenea, în câteva filme.


Citește și : Spania : Poliţia a arestat doi agenţi de poliţie catalani aflați cu Carles Puigdemont în momentul arestării lui

Actriţa va fi asistent de presă la Casa Albă, după ce a participat la un internship, potrivit purtătoarei de cuvânt Lindsay Walters.

Potrivit lui Walters, înainte de a participa la acel internship la Casa Albă, Sunshine a fost intern la biroul liderului majorităţii republicane din Camera Reprezentanţilor, Kevin McCarthy, la College Republican National Committee şi la California Republican Party.

Sunshine a absolvit Universitatea Claremont McKenna din California de Sud.

Caroline Sunshine nu este prima personalitate TV care face parte din administraţia Trump. Omarosa Manigault Newman, care a apărut în reality show-ul „The Apprentice”, a lucrat, până anul trecut, la Office of Public Liaison. În această lună, personalitatea TV Lawrence Kudlow a devenit principalul consilier economic al preşedintelui.

Citește și : Venezuela : Un presupus incendiu a făcut 68 de morţi într-un comisariat