DISTRIBUIȚI
Zimbio

Fosta actriţă porno Stormy Daniels, care se află în centrul unui scandal impicându-l pe Donald Trump, a obţinut 450.000 de dolari în cadrul unei înţelegeri cu Primăria din Colombus, în Ohio, după ce a fost arestată anul trecut într-un club de striptease, relatează AFP, potrivit news.ro .

Stormy Daniels, al cărei nume adevărat este Stephanie Clifford, a fost arestată în 2018 la Sirens Gentlemen’s Club din cauza unui comportament sexual nepotrivit – şi anume pentru că a atins ”o anumită zonă anatomică” a clienţilor -, acuzaţii care au fost abandonate rapid.


Citește și : Procesul de votare în alegerile prezidenţiale din Afganistan s-a încheiat

Într-o plângere depusă în ianuarie, ea a dat asigurări că această arestare era motivată politic şi a cerut despăgubiri în valoare de două milioane de dolari.

Ea a acceptat până la urmă acest aranjament vineri – un sfert din suma cerută – şi le-a dat asigurări jurnaliştilor că ”asta nu a fost cu adevărat pentru bani (…), ci pentru a sensibiliza” opinia publică.

TRUMP, VIZAT DE MAI MULTE ANCHETE ÎN CURS

La tribunal, avocatul său Clark Brewster a dat asigurări că acest caz ”are la bază faptul că ea a fost ţintită nu din cauza a ceea ce a făcut, ci a ceea ce este”.

Citește și : O nouă zi de proteste masive pro-democrație în Hong Kong – VIDEO

În contextul în care Congresul a lansat o anchetă în vederea unei proceduri de destituire a lui Donald Trump, suspectat de abuz de putere într-o conversaţie telefonică cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, preşedintele american este vizat de o serie de alte anchete judiciare sau parlamentare.

Una dintre aceste anchete, deosebit de explozivă, vizează eventuale plăţi ilegale efectuate către două foste presupuse amante – inclusiv către Stormy Daniels – în schimbul tăcerii lor în timpul campaniei prezidenţiale din 2016.