DISTRIBUIȚI
Screener TV

Un tribunal din statul american Florida l-a pus vineri în libertate condiţionată, în schimbul unei cauţiuni de 250.000 de dolari, pe Roger Stone, fost consilier informal şi vechi prieten al preşedintelui Donald Trump, relatează AFP, citând media din Statele Unite, potrivit agerpres.

Lobbyistul politic fusese arestat în zori la domiciliul său din Fort Lauderdale, Florida. El este inculpat în ancheta privind posibila complicitate între echipa de campanie prezidenţială a magnatului şi Rusia.


Citește și : Cel puţin patru morți după o coliziune între un avion şi un elicopter produsă în nord-vestul Italiei

Roger Stone, un prieten vechi al lui Trump, a fost inculpat de procurorul special Robert Mueller pentru şapte capete de acuzare, printre care fals în declaraţii, încercare de influenţare a unor martori şi obstrucţionarea unei proceduri oficiale.

Donald Trump a reacţionat la inculparea lui Stone acuzând ‘cea mai mare vânătoare de vrăjitoare din istoria ţării noastre!’. ‘Nicio complicitate! Călăuzele de la frontieră, traficanţii de droguri şi traficanţii de persoane sunt trataţi mai bine. Cine a alertat CNN să fie acolo?’, a scris Trump într-un mesaj pe Twitter.

Citește și : Pompeo va cere ONU să îl recunoască pe Guaido ca preşedinte interimar al Venezuelei