DISTRIBUIȚI
Reuters

Cel puţin opt persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 11 au fost rănite după ce furtunile şi fulgerele au lovit diferite părţi ale statului indian Bihar din estul ţării, a informat marţi postul de radio de stat All India Radio (AIR), citat de Xinhua, potrivit agerpres.

Ploile însoţite de furtună şi de fulgere au lovit statul Bihar luni seara.


Citeşte şi: Autorităţile americane au identificat rămăşiţele unei alte victime ale atentatelor din 9-11

„Au fost raportate trei victime în districtul Gopalganj, două în districtul Sheohar şi câte una la Sitamarhi, la Champaranul de Est şi de Vest”, a precizat postul. „În plus, 11 persoane au fost rănite în respectivele districte”, a completat AIR.

Potrivit relatărilor, mai mulţi copaci au fost scoşi din rădăcini, iar alimentarea cu energie electrică a fost întreruptă din cauza vânturilor puternice.

Serviciile feroviare au fost, de asemenea, afectate din cauza furtunilor în partea de nord a statului Bihar.

Potrivit oficialilor, ploile au cauzat distrugerea culturilor de litchi şi mango în zonele afectate.

Citeşte şi: Au început operaţiunile de recuperare a vasului scufundat în Dunăre

Responsabilii de la Departamentul de Meteorologie au declarat că furtunile ar putea lovi mai multe zone din nordul statului în următoarele 24 de ore.

Săptămâna trecută, cel puţin 26 de persoane şi-au pierdut viaţa şi alte 57 de persoane au fost rănite în urma unor furtuni de praf, însoţite de ploi şi de fulgere, care au afectat statul nordic Uttar Pradesh.