DISTRIBUIȚI

Industria de hair and beauty este una dintre cele mai apreciate domenii la momentul actual. Și asta deoarece rezultatele unei schimbări obținute la un salon nu se vor compara cu cele obținute acasă.

Serviciile din acest domeniu sunt vaste și tot mai mulți iubitori de beauty se îndreaptă către această nișă, optând să își deschidă propria afacere.
Chiar dacă implică multă muncă, o astfel de meserie vine la pachet și cu o satisfacție atunci când clienții se declară mulțumiți de serviciile oferite.


Cu Stailer îți faci o programare la un salon oricând ai nevoie

Chiar și un pensat sprancene in Iasi, la un salon specific poate aduce o satisfacție enormă pentru că un pensat corect, poate schimba fizionomia feței într-un look îngrijit.
Pentru acest lucru însă, este nevoie de un specialist care a practicat cursuri și care este în pas cu noile tendințe.
Atunci când vine vorba despre o programare la un salon de beauty, situația se schimbă, în sensul în care multe persoane își găsesc cu greu o programare atunci când au nevoie, mai ales în plin sezon de evenimente.
Pentru asta însă există platforma online Stailer, care vine ca un colac de salvare atât pentru cei care dețin un salon cât și pentru clienți.

Fiind o platformă cu care te poți programa exclusiv online, la orice salon îți dorești, eficientizează și organizează timpul, astfel încât la orice oră din zi sau din noapte poți să îți faci o programare la salon in Iasi.
Astfel, chiar și în plin sezon de evenimente, cu Stailer ai șansa să îți faci o programare atunci când ai nevoie.

Atât femeile cât și bărbații se pot programa cu ajutorul platformei deoarece serviciile sunt foarte vaste.
Servicii precum vopsit, tuns, pensat, make-up, manichiură, pedichiură, tratamente faciale, masaje de relaxare, aranjat și tuns barbă, toate aceste servicii se pot găsi pe Stailer.
În plus, este o platformă care poate fi accesată gratuit, fără a te condiționa cu ceva anume.

Cu Stailer ai parte de servicii complete și calitative

Specialiștii din cadrul saloanelor au o experiență vastă în acest domeniu, care iubesc ceea ce fac și înțeleg nevoile fiecărui client în parte. Astfel că portofoliul de clienți mulțumiți de servicii este într-o permanentă creștere.

Stailer activează momentan în 5 orașe mari din țară precum Iași, București, Timișoara, Cluj Napoca și Oradea, însă este așteptată cu nerăbdare și în celelalte orașe ale țării.
Prima lansare a platformei a avut loc în toamna anului trecut, în Cluj Napoca unde și-a câștigat sute de clienți satisfăcuți de serviciile oferite. Având un feedback foarte bun, la cerere, a început să se extindă și în celelalte zone.
Platforma online Stailer a primit foarte multe recenzii pozitive din partea celor care au utilizat-o spunând că timpul de a se programa la orice salon s-a eficientizat foarte mult. În mai puțin de 5 minute te poți programa la orice salon dorești.

Stailer este o platformă bine structurată, care îți oferă toate detaliile necesare astfel încât să poți să alegi ceea ce ți se potrivește.

Pentru mai multe detalii cu privire la serviciile oferite puteți accesa site-ul stailer.ro
Date de contact: [email protected]