DISTRIBUIȚI
BlogoPress

Sotheby’s va scoate la licitaţie 200 de articole care i-au aparţinut legendarului Frank Sinatra şi celei care i-a fost soţie timp de 22 de ani, Barbara, printre care inelul de logodnă de 20 de carate, scenarii originale de la Hollywood sau obiecte de artă din vilele lor din Palm Springs, Los Angeles şi Malibu, relatează marţi EFE, scrie Agerpres.

Casa de licitaţii a dat publicităţii conţinutul acestui lot de obiecte care au aparţinut soţilor Sinatra, denumit ‘Lady Blue Eyes’, pe care cei doi le-au strâns timp de peste 20 de ani şi care ilustrează viaţa lor publică şi privată.


Citește și : Dmitri Medvedev: Rusia va boicota Forumul de la Davos dacă afaceriști ruși nu vor fi invitaţi

Inelul de logodnă cu un diamant de peste 20 de carate, pe care Frank Sinatra i l-a dat Barbarei într-o cupă de şampanie, se numără printre bijuteriile scoase la vânzare la un preţ estimat cuprins între 1 şi 1,5 milioane de dolari, potrivit Sotheby’s.

Printre obiectele licitate se află şi scenariile unor filme, precum clasicul ‘From Here to Eternity’, pentru care Sinatra a fost recompensat cu un premiu Oscar, sau versiunea originală a ‘Ocean’s 11’, dar şi picturi, scrisori semnate şi accesorii personale.

Citește și : Comisia Europeană recomandă României să suspende imediat punerea în aplicare a legilor justiţiei

O parte dintre încasările licitaţiei din decembrie, la o dată nespecificată încă de Sothesby’s, va merge la Centrul pentru copii Barbara Sinatra din Rancho Mirage, California, organizaţie non-profit, înfiinţată de cei doi soţi în 1986, care oferă sprijin minorilor victime ale abuzului fizic, sexual sau emoţional.