DISTRIBUIȚI
Antena3

Sora cântărețului George Michael, Melanie Panayiotou a murit în ziua de Crăciun la fix trei ani de la decesul artistului, arată The Guardian, scrie mediafax.

Moartea Melaniei Panayiotou nu este catalogată ca suspectă a declarat poliția britanică.


De profesie coafeză, femeia în vârstă de 55 de ani a fost descoperită miercuri seară fără suflare de sora ei, Yioda.

Citește și : Fiji se pregătește să dea piept cu ciclonul Sarai

Poliția londoneză a declarat că decesul le-a fost anunțat prin serviciul de ambulanță în jurul orei 19.30. Moartea femeii a fost subită dar nu este considerată suspectă de autorități.

Familia Panayiotou a confirmat decesul pentru presă și a cerut să îi fie respectată intimitatea ”în acest moment foarte trist”.

George Michael a fost apropiat de sora sa căreia i-a lăsat prin testament 50 de milioane de lire sterline. Ea călătorea cu el în turnee pentru a-l tunde. O bună parte din averea cântărețului a ajuns la cealaltă soră a sa, Yioda Panayiotou.

Cele două surori primiseră prin testamentul artistului 97,6 milioane de lire sterline.

Citește și : Rusia, Iranul și China au început exercițiile comune în Oceanul Indian

George Michael a murit la vârsta de 53 de ani, pe 25 decembrie 2016. Tatăl său era originar din Cipru și emigrase în Marea Britanie în anii ´50. George Michael a fost cunoscut în calitate de interpret și muzician. În cariera de muzician a vândut peste 120 de milioane de albume pe plan internaţional, din care 80 de milioane solo şi restul ca membru al duoului Wham!. Printre piesele sale se numără hituri precum „Careless Whisper”, „Faith” şi „Last Christmas”. Michael a fost recompensat de-a lungul carierei cu numeroase premii, printre care trei Brit Awards, patru MTV Video Music Awards şi două Grammy din opt nominalizări. După ce a făcut public faptul că era gay, a militat pentru drepturile comunităţii LGBT şi a ajutat la strângerea de fonduri pentru asociaţii anti-SIDA.