DISTRIBUIȚI
Twitter

Trei copii de patru ani au fost găsiţi morţi, miercuri, într-o maşină în centrul insulei franceze Mayotte, posibil din cauza deshidratării, a anunţat joi procuratura, informează AFP, potrivit agerpres.

Cei trei copii, prieteni, se jucau pe stradă atunci când au dispărut miercuri dimineaţa în această insulă din Oceanul Indian. Părinţii i-au căutat întâi pe copii în cartierul lor, înainte de a alerta jandarmeria franceză la începutul după-amiezii de miercuri.


Citește și: Un elicopter militar S-A PRĂBUŞIT în Rusia! Ambii piloţi au murit!

Cei trei copii au fost găsiţi fără viaţă miercuri, în jurul orelor locale 16:00, într-o maşină scoasă din uz staţionată de mai multe săptămâni pe marginea unui drum regional. Sistemul de siguranţă pentru copii era activat, blocându-i pe minori în vehiculul cu geamuri fumurii, care împiedicau vizibilitatea spre interior.

Nicio ipoteză nu a fost confirmată de jandarmi sau de Parchet, însă decesul prin deshidratare se numără printre posibilităţi, în insula Mayotte înregistrându-se în prezent temperaturi peste mediile obişnuite sezoniere, de circa 35 de grade.

Citește și: Secţiile de votare s-au deschis în UK. Alegerile sunt cruciale pentru Brexit!

Trupurile neînsufleţite au fost duse la autopsie. Anchetatorii vor în special să afle cum au intrat copiii în maşină.

Proprietarul vehiculului a primit un aviz de ridicare de către poliţia municipală.