DISTRIBUIȚI
corriere.it

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost spitalizat din nou marţi pentru tratarea unor sechele în urma COVID-19, la numai zece zile după ce fusese externat, relatează agenţiile AFP şi EFE, potrivit agerpres.

În vârstă de 84 de ani, Berlusconi a fost internat în noaptea de luni spre marţi în spitalul San Raffaele din Milano, au declarat pentru AFP surse din partidul său Forza Italia, confirmând informaţii din presă.


Vezi și: Israelul a bombardat violent Gaza – VIDEO

El fusese externat pe 1 mai din acelaşi spital, unde a rămas internat mai mult de trei săptămâni, de asemenea pentru tratarea sechelelor cu care a rămas după infectarea cu noul coronavirus în septembrie.

În timpul scurs după externare, Berlusconi a rămas la vila sa din Arcore, unde o încăpere i-a fost dotată cu toate echipamentele medicale pentru continuarea tratamentului, potrivit medicului său de încredere Alberto Zangrillo.

Citește și: ATAC ARMAT într-o școală din Rusia (VIDEO)! Mai mulți copii au fost uciși!

Politicianul miliardar, operat pe cord deschis în anul 2016, a fost de mai multe ori internat în spital în ultimele luni, pentru a se trata de COVID-19, de probleme cardiace şi în urma unei căzături.

Spitalizările sale repetate au impus amânarea audierilor în procesul în care este acuzat că a încercat să cumpere tăcerea unor martori la petrecerile sale ”bunga-bunga”. Următoarea audiere este programată pentru joi.