DISTRIBUIȚI
corriere.it

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost externat din spital, unde se afla din 6 aprilie pentru o serie de analize, informează DPA şi Reuters, potrivit agerpres.  

Un purtător de cuvânt al partidului Forza Italia al lui Berlusconi a confirmat sâmbătă că politicianul în vârstă de 84 de ani a părăsit vineri Clinica San Raffaele din Milano şi se află acum la vila sa din Arcore, la nord de Milano.


Citește și : Şapte credincioşi musulmani au fost ucişi de talibani la ieşirea dintr-o moschee din Afganistan

Sănătatea lui Berlusconi era încă afectată de o infecţie cu coronavirus pe care a contractat-o în septembrie, potrivit avocatului său, citat de agenţia de ştiri ANSA.

Şeful partidului Forza Italia se confruntă în prezent cu un proces pentru acuzaţia de mituire a martorilor în timpul unui proces anterior asupra aşa-numitelor „bunga bunga”, după cum erau cunoscute petrecerile sale care implicau femei tinere.

Procesul a fost amânat de mai multe ori din cauza internării lui Berlusconi. Acum a fost programat pentru mijlocul lunii mai.

Citește și : Birourile regionale ale organizaţiei lui Navalnîi au fost incluse pe lista organizaţiilor ‘extremiste şi teroriste’