DISTRIBUIȚI

David Letterman a părăsit la începutul anului 2016 emisiunea sa „Late Night Show”, celebrul talk-show cotidian de la postul CBS, pe care l-a condus şi produs din 1993 (Stephen Colbert l-a înlocuit la pupitru).

Letterman, în vârstă de 70 de ani, s-a întors pe Netflix cu un show de o oră, programat o dată pe lună. Invitaţii săi, intervievaţi de manieră intimistă în diferite locuri, vor fi personalităţi extrem de cunoscute din toate domeniile. Jay-Z, Howard Stern şi George Clooney se află printre primii anunţaţi, potrivit news.ro .


Pentru început, Barack Obama va oferi primul interviu după plecarea sa de la Casa Albă în ianuarie 2017.

Citește și : SUA dorește anchetarea mișcării șiite Hezbollah pentru finanțarea traficului de droguri

În fragmentul difuzat vineri, Barack Obama povesteşte cum a dansat la un moment dat alături de Prince. „Era, cred, cu trei sau patru luni înainte de moartea sa (pe 21 aprilie 2016, n.r)”, povesteşte fostul preşedinte. A fost un concert privat, susţinut de muzician la casa Albă. „Prince i-a cerut Sashei (una dintre cele două fiice ale sale, n.r) să vină să danseze şi ea este o excelentă dansatoare. Apoi, Sasha m-a tras de mână, ceea ce m-a surprins căci ea mereu râde de felul meu de a dansa”.

Barack Obama mărturiseşte că a evitat să se facă de râs şi a rămas sobru, fără să facă anumite mişcări noi.

„Ca acei taţi care încearcă să danseze făcând gesturi de karate”,a subliniat el, făcându-l pe Letterman să se amuze. Barack Obama l-a întrebat pe prezentatot: „Este unul din trucurile pe care le faci şi tu?”.

Platforma Netflix are 115,6 milioane de abonaţi în întreaga lume.