DISTRIBUIȚI

Opt persoane au fost salvate şi una a fost găsită moartă după ce o serie de avalanşe au îngropat sub zăpadă 11 oameni în regiunea Habarovsk din Extremul Orient rus, informează agenţia de ştiri TASS, preluată de dpa, potrivit agerpres.

„Am găsit nouă persoane. Opt oameni sunt în viaţă, una a murit”, a relatat TASS, citând administraţia locală, şi adăugând că paramedicii au fost trimişi la faţa locului şi răniţii au fost evacuaţi spre un spital local.


Citește și : Premierul albanez Edi Rama remaniază cabinetul în contextul valului de proteste studenţeşti şi anticorupţie

„Mai multe avalanşe au lovit aşezarea de la Mnogoverşini. Credem că 11 persoane sunt îngropate sub zăpadă”, declarase anterior pentru TASS administraţia.

Agenţia a relatat că există informaţii potrivit cărora prima avalanşă a lovit o staţie aparţinând unei companii de extracţie a aurului. Un bărbat se afla la faţa locului în acel moment.

„Un grup de zece salvatori au mers acolo. Era un grup de salvare al companiei miniere. O altă avalanşă s-a produs, îngropându-i sub zăpadă”, a mai precizat administraţia, potrivit TASS.

Citește și : Pavel Filip: Guvernul de la Chișinău susține în totalitate integritatea teritorială a Ucrainei