DISTRIBUIȚI
Daily Mail

Fotbalistul echipei Real Madrid, Sergio Ramos, a declarat, sâmbătă, după derbiul de pe teren propriu cu FC Barcelona, scor 0-3, că, după ce l-a lovit pe Luis Suarez la o fază de joc, în Barcelona s-ar spune că trebuie să ajungă în închisoare alături de preşedintele destituit al Cataloniei, Carles Puigdemont, informează Marca.

“La Barcelona s-ar spune că trebuie să ajung la închisoare… cu Puigdemont”, a afirmat Sergio Ramos, potrivit news.ro .


Sergio Ramos l-a lovit în figură pe Luis Suarez în minutul 59 al partidei de sâmbătă. Pentru acest gest, Ramos a primit un cartonaş galben.

Citește și : Vladimir Putin a participat la un meci de hochei pe gheaţă în Piaţa Roşie din Moscova

FC Barcelona a învins, sâmbătă, în deplasare, cu scorul de 3-0 (0-0), echipa Real Madrid, în etapa a XVII-a a campionatului spaniol de fotbal LaLiga. Gazdele au jucat cu un fotbalist mai puţin din minutul 62.

Golurile au fost marcate de Luis Suarez ’54, Messi ’64 (penalti) şi Aleix Vidal ’90+3. În minutul 62, Carvajal a oprit cu mâna un balon care se îndrepta spre poarta madrilenilor. Arbitrul a dictat penalti şi i-a arătat cartonaşul roşu lui Carvajal.

În urma acestui rezultat, FC Barcelona acumulează 45 de puncte şi este pe primul loc în clasament. Real Madrid rămână cu 31 de puncte şi pe locul 4.