DISTRIBUIȚI
The Star

Indonezia a detectat duminică semnale care ar putea proveni de la cutia neagră a avionului care s-a prăbușit în mare la scurt timp după ce a decolat din capitala Jakarta. Părți de corp uman și piesele care ar fi de la avionul prăbușit au fost recuperate, informează mediafax.

Semnalele care ar putea proveni de la cutia neagră a avionului prăbușit în mare sâmbătă, la scurt timp după ce a decolat din capitala Jakarta, au fost detectate duminică, în Indonezia, scrie Reuters.


Citește și : Mai mulţi manifestanţi pro-Trump, arestaţi şi inculpaţi după asaltul asupra Capitoliului

De asemenea, au fost recuperate și părți de corp uman și piesele despre care se suspectează că a fi ale avionului prăbușit.

Avionul Boeing 737-500, cu 62 de pasageri și echipaj, se îndrepta spre Pontianak, în vestul Kalimantanului, înainte ca acesta să dispară sâmbătă de pe ecranele radar, la patru minute după decolare.

Accidentul este primul incident major al companiei aeriene din Indonezia de la prăbușirea unui Lion Air Boeing 737 Max, în 2018, în care au murit toți cei 189 de pasageri și echipajul. Acel avion s-a prăbușit și în Marea Java la scurt timp după decolarea de pe Aeroportul Internațional Soekarno-Hatta.

Citește și : Netanyahu a primit a doua doză de vaccin împotriva Covid-19

„Am detectat semnale în două puncte. Aceasta ar putea fi cutia neagră”, a declarat șeful agenției de căutare și salvare din Indonezia.