DISTRIBUIȚI

Patru elevi ai şcolii „Thomas” din Battersea, o instituţie de învăţământ privată din sud-vestul Londrei frecventată de prinţul George şi prinţesa Charlotte, prezintă simptome de infecţie cu noul coronavirus, potrivit gala.fr., conform mediafax.

În aşteptarea rezultatelor testelor medicale, elevii au fost izolaţi la domiciliu. Purtătorul de cuvânt al şcolii Thomas a confirmat informaţia, potrivit gala.fr.


Citeşte şi: Arabia Saudită INTERZICE accesul pelerinilor

Doi dintre elevi au prezentat simptomele bolii după o călătorie în nordul Italiei, o regiune grav afectată de noul coronavirus şi unde nu a fost descoperit încă pacientul zero.

Guvernul britanic a recomandat celor care au călătorit în zonă să se autoizoleze la domiciliu timp de 14 zile.

Citeşte şi: ATAC armat la o fabrică de bere din SUA! Cinci oameni au murit!

Prinţul William, al doilea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii, şi ducesa Catherine, ca toţi ceilalţi părinţi ai elevilor Şcolii Thomas, au fost infomaţi, dar au refuzat să comenteze situaţia.

Un număr de 26 de şcoli din Marea Britanie au fost închise din motive legate de epidemia de COVID-19. Aproximativ 40 de instituţii de profil au fost afectate, în contextul în care sute de elevi şi-au petrecut vacanţa de iarnă la schi în Italia.