DISTRIBUIȚI
FoxNews

Emisiunea unui prezentator de la un post american de radio – care a spus că şi-ar dori ca un ”atac armat bun într-o şcoală” să oprească acoperirea mediatică a inculpării lui Donald Trump – a fost desfiinţată, a anunţat postul de radio, relatează AFP, scroe news.ro .

”Vi se vorbeşte într-una despre «impeachment»-ul lui Donald Trump”, a declarat marţi pe post coanimatorul emisiunii Chuck & Julie la postul 710 KNUS.


Citește și : Parlamentul german aprobă pachetul de combatere a schimbărilor climatice

”Da, vrei un atac armat bun într-o şcoală pentru a întrerupe această monotonie”, a declaart atunci Chuck Bonniwell, întrerupt imediat de coanimatoare, care i-a răspuns alarmată ”nu, nu, nu o spune, nu spune asta. Nu ne sunaţi. Chuck nu a spus asta”.

Un atac armat ”în care nimeni să nu fie rănit”, a continuat atunci Bonniwell.

Această secvenţă, într-o ţară în care atacurile armate în mediul şcolar sunt frecvente, a determinat postul să reacţioneze dur miercuri.

Citește și : Putin respinge acuzaţiile privind ingerinţe în activităţile politice din Marea Britanie

”Având în vedere istoria violenţei la şcoală care ne-a îndoliat populaţia, 710 KNUS confirmă că un comentariu nepotrivit a fost făcut de către coanimatorul Chuck Bonniwell al emisiunii Chuck & Julie. O hotărâre cu privire la program a fost luată în vederea opririi programului imediat”, a anunţat pe Twitter postul din Denver, în Colorado.

În 1999, doi atacatori au semănat moartea în Liceul Columbine din oraşul Littleton, la sud de Denver, omorând 12 elevi şi un profesor.