DISTRIBUIȚI

Șapte persoane au murit și 55 sunt dispărute în urma unei masive alunecări de teren în estul Indiei, potrivit Reuters , informează mediafax.

Cel puțin șapte persoane au murit și alte 55 sunt dispărute în urma unei alunecări masive de teren într-o zonă izolată din statul indian Manipur din nord-estul țării, au anunțat joi oficialii locali.


Citește și : Medvedev: Orice încercare de intruziune în Crimeea ar putea declanşa al treilea război mondial

Alunecarea de teren s-a produs pe un șantier de construcții feroviare la primele ore ale dimineții. Salvatorii s-au luptat cu ploaia abundentă și vremea nefavorabilă pentru a scoate 19 supraviețuitori dintre dărâmături, dar au declarat că probabilitatea de a găsi mai mulți este redusă.

„În total au fost aproximativ 81 de persoane. Șansele de supraviețuire ale celor 55 de persoane rămase sunt foarte mici, având în vedere faptul că alunecarea de teren a avut loc în jurul orei 2 dimineața”, a declarat, pentru Reuters, Haulianlal Guite, un magistrat din districtul Noney din Manipur.

Citește și : Un politician proeminent din opoziția rusească, reținut la Moscova

În această lună, ploi fără precedent au lovit regiunile din nord-estul Indiei și din statul vecin Bangladesh, provocând moartea a peste 150 de persoane.

Milioane de oameni au fost strămutați din cauza inundațiilor catastrofale din ultimele săptămâni, iar în unele zone joase casele au fost luate de apă.