DISTRIBUIȚI

Şapte persoane, între care cinci membri ai aceleiaşi familii, au murit marţi în Brazilia într-un accident al unui avion de mici dimensiuni care s-a produs la puţin timp după decolare, în apropiere de Sao Paulo, au anunţat pompierii, relatează AFP, potrivit agerpres.   

Una dintre victime este omul de afaceri Celso Silveira Mello Filho, fratele CEO-ului Cosan, unul dintre principalele grupuri de producţie de biocarburanţi din Brazilia, a anunţat compania într-un comunicat.


Citește și : Carantină PRELUNGITĂ la Canberra

„Celso Silveira Mello Filho, care era acţionar al grupului, se afla în avionul care s-a prăbuşit în această dimineaţă la Piracicaba (…), la fel ca soţia sa, cei trei copii, pilotul şi copilotul”, a precizat Cosan.

Aparatul bimotor s-a prăbuşit într-o zonă de vegetaţie a unui ansamblu imobiliar din Piracicaba, la circa 150 km de Sao Paulo, şi toţi cei aflaţi în avion au decedat. În imaginile publicate pe Twitter de pompieri se poate vedea o mare pată neagră înconjurată de flăcări la locul impactului, în mijlocul arborilor calcinaţi.

Citește și : Prinţul Harry şi Jill Biden au adus un omagiu răniţilor de război americani

Autorităţile nu au furnizat încă informaţii privind cauzele accidentului, care a avut loc la numai 15 secunde după decolare, potrivit primăriei din Piracicaba. Avionul urma să se deplaseze în statul Para din nord.