DISTRIBUIȚI
Female First

Actorul englez Russell Brand a iniţiat o petiţie pentru transformarea unei clădiri din oraşul Slough din Anglia într-un adăpost pentru nevoiaşi, ca dar de nuntă pentru prinţul Harry şi Meghan Markle, scrie nme.com.

Russell Brand a iniţiat această petiţie după ce Simon Dudley, liderul consiliului din localitatea Windsor, a făcut o declaraţie controversată potrivit căreia persoanele fără adăpost aflate în Windsor ar trebui să fie îndepărtate de pe străzi înainte de nunta regală care va avea loc în luna mai, conform news.ro .


Brand îi cere Consiliului oraşului Slough să fie de acord cu schimbarea scopului de utilizare a unei clădiri, astfel încât aceasta să poată fi ulterior transformată într-un nou adăpost care să fie condus de organizaţia caritabilă Slough Homeless Our Concern (SHOC).

Citește și : Madridul va continua să conducă direct regiunea Catalonia. Carles Puigdemont nu va reveni la conducere ( Mendez de Vigo)

„Nu îi va costa nimic în afară de cernelea din stilou pentru a fi de acord cu o schimbare în privinţa utilizării acestei clădiri”, a scris Brand pe un site care publică petiţii.

„Multe dintre persoanele fără adăpost îndepărtate din Windsor după propunerea lui Simon Dudley vor avea nevoie de SHOC şi de alte organizaţii pentru îngrijire”, a adăugat el.

Descriindu-şi iniţiativa, Brand a mai scris: „Aceasta este modalitatea perfectă pentru a ne asigura că iubirea şi comunitatea întrec egoismul şi profitul. În plus, este cadoul de nuntă perfect pentru un cuplu extraordinar. Să fim realişti, ce altceva le-am putea dărui? Probabil că au suficiente prăjitoare de pâine”.

Până la momentul publicării acestei ştiri, petiţia a fost semnată de peste 14.000 de persoane.

Prinţul Harry şi Meghan Markle se vor căsători pe 19 mai la Capela St. George a Castelului Windsor.

Familia regală britanică va plăti pentru nuntă, inslusiv ceremonia, muzica, florile şi recepţia, a scris BBC.

Prinţul Harry şi Meghan Markle au o relaţie din iulie 2016. Într-un interviu acordat Vanity Fair, Meghan Markle spunea, referindu-se la relaţia cu prinţul Harry: „Suntem doi oameni cu adevărat fericiţi şi îndrăgostiţi”.

Meghan Markle, în vârstă de 36 de ani, a afirmat că va renunţa la actorie şi că, odată cu rolul pe care îl va avea, îşi va concentra energia în cauze importante pentru ea. Deja este implicată în cauze umanitare şi apără drepturile femeilor în Organizaţia Naţiunilor Unite. Actriţa protestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă şi intenţionează să devină cetăţean britanic.

Meghan Markle s-a născut pe 4 august 1981, în Los Angeles. A devenit cunoscută graţie rolului Rachel Zane din serialul de televiziune „Suits” şi s-a remarcat apoi şi în serialul „Fringe”. S-a căsătorit cu managerul Trevor Engelson în 2011, însă cei doi s-au despărţit în mai 2013 şi au divorţat în august 2013.