DISTRIBUIȚI
News Central TV

Rușii vor să creeze o legătură feroviară între regiunea Rostov și zonele Donețk și Luhansk. Construirea unor legături de transport a fost, de asemenea, o prioritate pentru ocupanții ruși între Crimeea, pe care a anexat-o în 2014, informează mediafax.

Agenția de știri Tass a relatat că Rusia intenționează să creeze o legătură feroviară între regiunea Rostov și zonele Donețk și Luhansk, pe care le ocupă în estul Ucrainei.


Citește și :  Premierul ucrainean: Oligarhii ruși ar trebui să plătească nota de plată pentru reconstrucție

Construirea unor legături de transport a fost, de asemenea, o prioritate pentru ocupanții ruși între Crimeea, pe care a anexat-o în 2014, și zonele din Herson pe care le ocupă.

În altă ordine de idei, ministerul rus al Apărării a publicat marți informarea operațională zilnică, iar conform acesteia au fost doborâte 3 drone și un avion Su-25 și uciși până la 150 de militari ucraineni într-un atac cu „arme de înaltă precizie” asupra Harkovului în ultimele 24 de ore, potrivit The Guardian.

Totalul actual al pierderilor de echipamente revendicate de Rusia pentru Ucraina se ridică acum la: 231 de avioane, 134 de elicoptere, 1451 de vehicule aeriene fără pilot, 353 de sisteme de rachete antiaeriene, 3.910 tancuri și alte vehicule blindate de luptă, 716 vehicule de luptă cu lansatoare multiple de rachete, 3.092 de artilerie de câmp și tunuri de mortier și 4.016 vehicule militare speciale.

Citește și : Şeful spionajului militar ucrainean: Războiul declanşat de Rusia în Ucraina s-ar putea încheia anul viitor