DISTRIBUIȚI

Rusia și-a continuat bombardamentele asupra orașelor ucrainene, lovind și numeroase ținte civile, după cum transmite rador.

La Krivoi Rog, în estul Ucrainei, rușii au distrus aeroportul din zonă cu rachetele de tipul Kh-59. La Kramatorsk, ieri seară a avut loc un atac în urma căruia patru civili au fost grav răniți, a declarat primarul orașului, Oleksandr Hontcharenko. Bombardamentul a vizat un bloc de apartamente, dar și un parc din oraș.


Citește și: NASA a lovit intenţionat un asteroid, o premieră pentru omenire – Black News

Și la Odesa, se pare că atacurile cu dronele kamikaze, produse în Iran și asamblate în Rusia sub numele de Geran-2, continuă. Acestea au fost țintite spre infrastructura militară, dar și portuară din oraș.

La Mikolaiv, în cartierul Korabelnyi, care se află la aproximativ 30 de kilometri de direcția Herson, rușii au atacat cu sistemul de rachete S-300. Majoritatea atacurilor sunt lansate din direcția Şevcenkove, acolo unde este de altfel și linia frontului din sud. Dacă Harkovul a fost eliberat în mare parte, aici, în sud situația este diferită. Militarii ruși sunt pregătiți foarte bine logistic, iar bătăliile se poartă non-stop

Citește și: Mexicanii cer dreptate pentru cei ’43’ de la Ayotzinapa: ‘Armata ŞTIE!’ – Black News