DISTRIBUIȚI

Interesele de afaceri din străinătate ale lui Hunter Biden, fiul lui Joe Biden – fost vicepreşedinte american şi actualul candidat al democraţilor la Casa Albă -, s-au extins la România, China şi Ucraina, iar opinia publică americană se poate aştepta să afle mai multe ‘în zilele ce urmează’, a lăsat să se înţeleagă şeful de personal al Casei Albe, Mark Meadows, prezent luni în emisiunea „The Evening Edit” a reţelei americane Fox Business Network, potrivit site-ului Fox News, transmite şi agerpres.

Cotidianul The Wall Street Journal este aşteptat să publice în această săptămână un articol cu privire la afacerile lui Hunter Biden, însă nu este clar dacă Meadows s-a referit la acesta.


Citeşte şi: Preşedintele Bulgariei se autoizolează în aşteptarea unui test de coronavirus

‘Mi se pare fascinant că o parte din banii care par să se scurgă spre familia Biden vin în linii mari din România, din Ucraina şi din China, exact cele trei ţări pentru care Joe Biden a fost trimis special (în calitate de vicepreşedinte)’, i-a spus Meadows gazdei sale, Elizabeth MacDonald.

Potrivit lui Meadows, Joe Biden va avea ‘de dat o mulţime de explicaţii’.

Citeşte şi: Pandemia grăbeşte transferul muncii de la oameni la roboţi

Fostul vicepreşedinte democrat a dezminţit în mod repetat că ar fi discutat cu fiul său Hunter despre interesele de afaceri ale acestuia în străinătate.

‘Comparaţiile sunt foarte tulburătoare’, a mai spus Meadows. ‘Aşa încât nu e surprinzător ca ei (echipa de campanie a lui Biden) să spună ”Nu vom vorbi cu presa”’, a adăugat şeful de personal al Casei Albe, citat de site-ul Fox News.