DISTRIBUIȚI
Spin

Roger Daltrey, solist şi membru fondator al trupei The Who, îl numeşte comunist pe laburistul Jeremy Corbyn şi spune despre mişcarea #MeToo că este o mizerie. Afirmaţiile făcute de muzician se regăsesc într-un interviu acordat Event Magazine, potrivit news.ro .

În vârstă de 79 de ani, Daltrey spune că nu este împotriva Uniunii Europene, ci doar a Bruxellesului.


Citește și : Grecia: Primarul din Salonic a fost agresat de presupuşi ‘derbedei de extremă dreapta’

„Sunt împotriva Bruxellesului, nu a UE. Nu pot să trăiesc cu asta pentru că am pierdut oameni din familie luptând pentru dreptul nostru la democraţie”, a declarat el, citat de NME.

Corbyn, liderul Partidului Laburist, este, în opinia muzicianului „un comunist” care ar trebui să îşi recunoască apartenenţa.

„Jeremy Corbyn nu este un socialist. Este un comunist. Fii sincer legat de asta şi vedem apoi câte voturi primeşti, Jeremy, pentru că altfel ajungi pe Downing Street (reşedinţa prim-ministrului britanic, n.r.) sub o falsă premisă”.

Un alt subiect despre care a vorbit Daltrey în interviu a fost şi mişcarea #MeToo. El a susţinut că starurile rock nu hărţuiesc femeile pentru că „nu au nevoie”.

„De ce ar forţa vreun star rock o femeie? De obicei, este invers. Mi-ar plăcea să am 1 liră pentru fiecare femeie care se ţine după mine. Mick Jagger cred că ar fi miliardar din asta. Dacă ar fi existat în industria rock ar fi ieşit la suprafaţă până acum. Găsesc toată chestia asta greţoasă. Sunt făcute mereu acuzaţii şi este doar o mizerie”.

Citește și : Belgia: O brigadă a armatei americane a ajuns în portul Anvers pentru a întări forțele NATO din Est

Roger Daltrey, născut pe 1 martie 1944, la Londra, a devenit cunoscut odată cu înfiinţarea şi lansarea trupei The Who, în 1964, care a devenit celebră pentru albume precum „My Generation”, „Tommy” şi „Quadrophenia”. Formaţia britanică, a cărui formulă originală a fost alcătuită din solistul Roger Daltrey, chitaristul Pete Townshend, basistul John Entwistle şi toboşarul Keith Moon, este considerată una dintre cele mai influente trupe rock din secolul al XX-lea, iar albumele sale au fost vândute în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.