DISTRIBUIȚI
DW

Restricţiile impuse de autorităţile italiene din cauza coronavirusului afectează 100.000 de oameni. Cele mai multe persoane afectate de restricţii sunt în regiunea Lombardia. Autorităţile italiene au impus restricţii, în principal în privinţa transportului şi evenimentelor publice, scrie mediafax.

Agenţia italiană pentru Protecţie Civilă a anunţat azi că restricţiile impuse din cauza epidemiei de coronavirus în nordul ţării afectează aproximativ 100.000 de persoane, potrivit CNN.


Citește și : Oman anunţă primele două cazuri de contaminare cu coronavirus

Restricţiile afectează aproximativ 70.000 de persoane în regiunea Lombardia şi 30.000 în Veneto, conform datelor de la ultimul recensământ al populaţiei.

Autorităţile italiene au impus restricţii în mai multe regiuni din nordul ţării, inclusiv restricţii de circulaţie şi au anulat toate evenimentele publice în cel puţin zece localităţi după ce cinci oameni au murit din cauza coronavirusului şi 219 au fost infectate.

Citește și : Familia Trump a vizitat Taj Mahal, monument închinat dragostei (FOTO)

În Lombardia sunt peste 170.000 de români. La această oră, 11 localităţi italiene sunt în carantină.

Un bărbat de 84 de ani din Lombardia a murit din cauza coronavirusului. Bilanțul persoanelor decedate ajunge la cinci. Potrivit comisarului de urgență citat de agenția italiană de presă, Angelo Borrelli, numărul persoanelor infectate în Italia a ajuns la 219.