DISTRIBUIȚI
Gala

Regina Elizabeth a II-a s-a adresat din nou britanicilor, sâmbătă, ea spunându-le că “Paştele nu este anulat” şi că virusul care afectează întreaga lume nu va învinge, relatează Reuters, potrivit news.ro.

“În acest an, Paştele va fi diferit pentru mulţi dintre noi, însă stând separaţi îi ţinem pe alţii în siguranţă. Dar Paştele nu este anulat. Avem nevoie de Paşte”, a spus monarhul în vârstă de 93 de ani.


Citește și : America plânge: Numărul deceselor de COVID-19 a trecut de 20.000

“Ştim că coronavirusul nu ne va învinge. Indiferent cât de întunecată este moartea – în special pentru cei care suferă în durere – lumina şi viaţa sunt mai mari. Fie ca flacăra vie a speranţei Paştelui să fie un ghid pentru viitor. Le urez tuturor un Paşte binecuvântat”, a adăugat regina în mesajul audio postat pe Twitter.

De obicei, regina Elizabeth participă la o slujbă tradiţională de Paşte la Castelul Windsor, alături de membri ai familiei regale. În acest an însă slujba nu va mai avea loc, din cauza restricţiilor.

Citește și : Papa Francisc, la slujba de Înviere: ‘Totul va fi bine! Întunericul şi moartea nu au ultimul cuvânt’

Duminica trecută, regina Elizabeth a II-a a susţinut a cincea sa alocuţiune televizată în domnia de 68 de ani. Regina le-a cerut britanicilor să fie hotărâţi în faţa pandemiei şi să respecte autoizolarea pentru ca virusul să fie învins.