DISTRIBUIȚI
AP

După ce prima soţie a lui Donald Trump a declarat că este o prezenţă activă la Casa Albă şi că ea este în realitate ”prima doamnă” a Statelor Unite, răspunsul Melaniei Trump nu s-a lăsat aşteptat, scrie BBC, conform mediafax.

Ivana Trump a declarat pentru Good Morning America că a fost „prima soţie a lui Trump”, deci ea este ”prima doamnă”. De asemenea, femeia a declarat că este o prezenţă activă la Casa Albă, dar că nu doreşte să „provoace vreo gelozie”.


Citeşte şi: Erdogan A AŢIPIT la o conferinţă de presă comună cu preşedintele Ucrainei – VIDEO

Declaraţiile au făcut parte din cadrul unui turneu de promovare a cărţii ”Raising Trump”, care este lansată marţi.

Ivana Trump a fost căsătorită cu Donald Trump în 1977, dar au divorţat în anii 1990, după ce a ieşit la iveală legătura acestuia cu Marla Maples, cea care a devenit cea de-a doua soţie a preşedintelui Statelor Unite.

Ivana şi Donald au avut trei copii – Donald Jr, Ivanka şi Eric Trump.

Ivana Trump a dezvăluit că vorbeşte cu fostul ei soţ o dată la două săptămâni.

AP

„Am numărul direct de la Casa Albă, dar nu vreau să-l sun pentru că Melania este acolo”, a spus ea.

Citeşte şi: Un bombardier rusesc S-A PRĂBUŞIT la o bază aeriană din Siria. Ambii piloţi au murit

”Nu vreau să îi provoc niciun fel de gelozie sau ceva de genul asta, pentru că în principiu eu sunt prima soţie a lui Trump. Eu sunt prima doamnă, bine?

Melania Trump a răspuns atacurilor Ivanei cu o declaraţie a purtătorului de cuvânt, Stephanie Grisham.

AFP

„Prima doamnă a făcut din Casa Albă o casă pentru [fiul lor] Barron şi preşedinte”, se menţioneză în declaraţie.

„Îi place să trăiască în Washington şi este onorată de rolul ei de Prima Doamnă a Statelor Unite. Ea intenţionează să-şi folosească titlul şi rolul pentru a ajuta copiii, nu pentru a vinde cărţi”.

Citeşte şi: Rusia anunță represalii asupra presei cu finanțare americană după ce media rusă prezentă în SUA ar fi supusă presiunilor politice

„În mod evident, nu există nicio substanţă în această afirmaţie de la o fostă. Din păcate, se caută atenţie şi mult zgomot”.

Schimbul de replici este considerat a fi singurul în mod public între o primă doamnă din SUA şi o fostă soţie de preşedinte.
Înainte de Donald Trump, Ronald Reagan a fost singurul preşedinte divorţat.