DISTRIBUIȚI
Go4it

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat sâmbătă că speră ca relaţiile dintre Moscova şi Washington se vor îmbunătăţi, dar că mingea se află în terenul SUA’, relatează agenţia de presă rusă Interfax citată de Reuters, potrivit agerpres.

‘Sper să aibă loc o ameliorare a relaţiilor. În orice caz, suntem pregătiţi pentru aceasta. Cred că mingea este în terenul americanilor”, a afirmat Putin citat de Interfax.


Citește și : Spania: Noul premier Pedro Sanchez se va întâlni „foarte curând” cu şeful executivului catalan

Moscova şi Washingtonul discută despre o posibilă întâlnire între preşedinţii rus şi american Vladimir Putin, respectiv Donald Trump, relata vineri pentru agenţia de presă RIA Novosti o sursă diplomatică, ţinând totuşi să sublinieze că la ora actuală nu există nicio înţelegere concretă în acest sens.

Donald Trump declarase în martie că cei doi lideri se vor reuni în curând, dar de atunci relaţiile şi aşa tensionate dintre Moscova şi Washington s-au acutizat şi mai mult din cauza evoluţiilor în conflictul din Siria şi a otrăvirii fostului spion rus Serghei Skripal în Marea Britanie, de care Londra acuză Moscova.

Citește și : Dialogul cu Trump „poate fi constructiv”, afirmă Putin