DISTRIBUIȚI
Politico
Russia's President Vladimir Putin (L) and US President Donald Trump talk as they attend the Asia-Pacific Economic Cooperation (APEC) leaders' summit in the central Vietnamese city of Danang on November 11, 2017. / AFP PHOTO / SPUTNIK / Mikhail KLIMENTYEV (Photo credit should read MIKHAIL KLIMENTYEV/AFP/Getty Images)

Președintele rus Vladimir Putin este confortabil cu o întâlnire bilaterală cu omologul său american, Donald Trump, în cadrul summitului de la Helsinki, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dimitri Peskov, relatează Reuters, conform mediafax.

Summitul din data de 16 iulie de la Helsinki ar putea să înceapă chiar cu această întâlnire, dacă Donald Trump și Administrația acestuia sunt de acord, a adăugat Peskov.


Citeşte şi: În ciuda procedurii de infringement, Polonia nu renunţă la reforma judiciară (AFP)

De asemenea, autoritățile de la Kremlin au menționat că Putin nu se va întâlni cu parlamentarii americani prezenți în Rusia săptămâna aceasta.

Președinții Vladimir Putin și Donald Trump se vor întâlni pe data de 16 iulie la Helsinki. Cei doi lideri vor discuta despre „starea actuală și perspectivele dezvoltării relațiilor ruso-americane, dar de asemenea și chestiuni vitale de pe agenda internațională”, precizează Administrația prezidențială de la Moscova.

Citeşte şi:  Japonia cumpără de la americani două radare ultraperformante