DISTRIBUIȚI
ABC News - Walt Disney

Purtătoarea de cuvânt a Casei Albe, Jen Psaki, urmează să îşi părăsească postul pentru canalul de televiziune MSNBC, au anunţat vineri Axios, CNN şi New York Times, transmite AFP, potrivit agerpres

Casa Albă a refuzat să comenteze ştirile despre intenţiile secretarului de presă al Casei Albe, Jen Psaki, absentă de câteva zile din cauza unui test pozitiv la COVID-19.


Citește și :  Regiunea Donbas va deveni centrul războiului în următoarele săptămâni

Potrivit Axios, primul care a dezvăluit informaţiile, Jen Psaki, în vârstă de 43 de ani, se află în negocieri exclusive cu MSNBC, un canal progresist care a recrutat-o deja pe fosta purtătoare de cuvânt a vicepreşedintei Kamala Harris, Symone Sanders.

Conform CNN, purtătoarea de cuvânt va rămâne la Casa Albă până la organizarea foartei populare „Cine a asociaţiei corespondenţilor de la Casa Albă”, care va avea loc pe 30 aprilie, după două ediţii anulate din cauza pandemiei.

În primăvara anului 2021, Jen Psaki a comunicat că intenţionează să mai petreacă un an şi ceva în această poziţie extrem de expusă, explicând că îşi doreşte să petreacă mai mult timp cu cei doi copii ai săi.

Citește și :  Șeful AIEA: Atacul asupra unui reactor nuclear ‘nu este un scenariu probabil’ în conflictul dintre Rusia și Ucraina

După ce a ocupat diverse funcţii guvernamentale în timpul ambelor mandate ale preşedintelui Obama, în 2017 purtătoarea de cuvânt a Casei Albe a început să lucreze pentru CNN în calitate de comentator politic. Ea s-a alăturat apoi echipei de „tranziţie” în noiembrie 2020, responsabilă cu pregătirea sosirii lui Joe Biden la Casa Albă.