DISTRIBUIȚI
A Twitter logo is seen on a computer screen on November 20, 2017. (Photo by Jaap Arriens/NurPhoto via Getty Images)

Twitter se confruntă miercuri cu probleme tehnice, care îi împiedică pe unii dintre utilizatorii reţelei să publice ”tweet-uri”, să primească notificări sau să acceseze mesajele directe, relatează Press Association, potrivit agerpres.

Problema tehnică, ce afectează atât serviciul principal Twitter cât şi aplicaţia TweetDeck, a fost confirmată miercuri dimineaţă de reprezentanţii reţelei de socializare.


Citeşte şi: Deputaţii italieni votează pentru reducerea numărului de parlamentari

”Ne-am confruntat cu pene de funcţionare pe Twitter şi TweetDeck”, a transmis compania. ”Este posibil să fi avut probleme cu publicarea de tweet-uri, primirea notificărilor şi vizualizarea mesajelor directe”, se arată în text.

”Lucrăm să rezolvăm această problemă şi ar trebui să revenim curând la normal”, au informat reprezentanţii Twitter.

Potrivit site-ului Down Detector, problemele de funcţionare au afectat în special utilizatori ai Twitter din vestul Europei, Japonia şi coasta de vest a Statelor Unite.

Citeşte şi: Boris Johnson face ULTIMA ofertă Uniunii Europene

Twitter nu a oferit informaţii privind cauza acestor probleme tehnice însă, potrivit Interfeţei de Programare a Aplicaţiilor (API), tehnicienii investighează o ”neregulă de sistem”, notează Press Association.

Reţeaua de socializare atrage zilnic circa 139 de milioane de utilizatori.