DISTRIBUIȚI
bbc

Prinţul Philip al Marii Britanii, soţul în vârstă de 99 de ani al reginei Elisabeta a II-a, a fost transferat luni la un alt spital din centrul Londrei pentru a face investigaţii vizând o problemă cardiacă preexistentă şi pentru a fi tratat de o infecţie, informează Reuters, potrivit agerpres.

Philip, ducele de Edinburgh, a fost internat la spitalul King Edward VII din Londra, o instituţie privată, în urmă cu două săptămâni pentru a primi tratament pentru o infecţie care nu a fost dezvăluită, dar care nu are legătură cu COVID-19.


Citeşte şi: Trump dă de înţeles că va candida din nou la alegerile prezidenţiale din SUA

Luni a fost transferat la St Bartholomew’s Hospital pentru tratament şi investigaţii suplimentare, a anunţat Palatul Buckingham într-un comunicat.

”Ducele se simte bine şi răspunde tratamentului, dar este de aşteptat să mai rămână în spital până cel puţin la sfârşitul săptămânii”, a mai precizat palatul.

Citeşte şi: Antiaeriana siriană a doborât rachete israeliene deasupra Damascului

Fotografii şi echipele de televiziune de la spitalul King Edward au văzut, cu ceva timp în urmă, un pacient transportat într-o ambulanţă, protejat de privirile jurnaliştilor de angajaţi ai spitalului purtând umbrele şi de membri ai forţelor de ordine, însă nu a existat nicio confirmare că ar fi fost vorba despre prinţul Philip.