DISTRIBUIȚI
mirror.co.uk

Prinţul Harry al Marii Britanii şi actriţa Meghan Markle se vor căsători în luna mai la Capela St. George, la Castelul Windsor. Artista peotestantă se va converti la catolicism înainte de nuntă şi intenţionează să devină cetăţean britanic, a anunţat, marţi, Palatul Kensington, informează news.ro .

Nunta – inclusiv ceremonia, muzica, florile şi recepţia, va fi plătită de familia regală.


Kate Middleton a declarat, marţi, în timpul unei vizite la Muzeul Foundling din Londra, că este extrem de încântată de logodna Prinţului Harry cu actriţa Meghan Markle.

„Eu şi William suntem extrem de încântaţi. Este un moment minunat pentru orice cuplu, iar noi le urăm toate cele bune şi sperăm să se bucure de acest moment fericit”, a spus ducesa de Cambridge.

Citește și : Vicepremierul irlandez Frances Fitzgerald a demisionat pentru a evita o criză politică

Anunţul logodnei prinţului Harry cu actriţa americană Meghan Markle a fost făcut luni de Clarence House, reşedinţa Prinţului de Wales şi a Ducesei de Cornwall.

Arhiepiscopul de Canterbury a spus că anunţul logodnei l-a „încântat” şi a spus că cei doi vor avea o cununie religioasă.

Markle a mai fost căsătorită, însă Biserica Catolică a Angliei a decis în 2002 că persoanele divorţate se pot recăsători religios.