DISTRIBUIȚI
Female First

Regina Elizabeth a II-a, prinţul William şi soţia sa Kate şi alţi membri ai familiei regale britanice au sărbătorit Paştele duminică în capela unde prinţul Harry urmează să se căsătorească, în mai, cu Meghan Markle, relatează The Associated Press, potrivit news.ro.

Harry şi Markle nu au participat la slujba de la Capela St. George, la Windsor, în Anglia. Reprezentanţi ai palatului au anunţat că cei doi şi-au făcut planuri private în weekend.


Citeşte şi: Staţia spaţială chineză STRICATĂ a intrat în atmosfera Pământului

Prinţul Philip, soţul reginei, nu a participat nici el la slujbă. Prinţul consort, în vârstă de 96 de ani, s-a retras din funcţiile publice şi a fost văzut mai puţin frecvent în public.

Cei mai mulţi dintre membrii familiei regale au coborât dealul de la castelul Windsor la capelă, însă regine, în vârstă de 91 de ani, a sosit cu maşina, purtând o rochie şi un perdesiu fucsia şi o pălărie asortată.

William şi Kate au venit tot cu maşina la capelă, unde au ajuns câteva minute mai târziu. Ei au coborât din maşină fără să fie însoţiţi de copii, prinţul George şi prinţesa Charlotte.

Kate aşteaptă al treilea copil luna aceasta.

Jack Brooksbank, logodit cu nepoata reginei, prinţesa Eugenie, a participat la slujbă împreună cu familia regală.

Brooksbank şi Eugenie, fiica prinţului Andrew şi a lui Sarah Ferguson, intenţionează să se căsătorească în octombrie.