DISTRIBUIȚI
Twitter

Prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi se află în prezent în auto-izolare, a anunţat Clarence House, potrivit DPA şi agerpres.

Este pentru a doua oară când moştenitorul tronului britanic, Prinţul Charles, în vârstă de 73 de ani, s-a îmbolnăvit de COVID-19, după ce a contractat virusul şi în 2020.


Citeşte şi: SUA se declară angajate să ajute la consolidarea rezistenţei României în faţa efectelor unei invazii a Rusiei în Ucraina – Black News

„În această dimineaţă Prinţul de Wales a fost testat pozitiv pentru COVID-19 şi în prezent se află în auto-izolare”, se putea citi într-un mesaj postat pe pagina oficială de Twitter a prinţului.

„Alteţa Sa Regală este profund dezamăgită că nu poate participa la evenimentele de astăzi de la Winchester şi va căuta să îşi reprogrameze vizita cât mai curând posibil”, se adaugă în mesaj.

Citeşte şi: Statul New York ridică obligativitatea de a purta mască sanitară în interior – Black News

Anunţul vine la doar câteva zile după ce regina Elisabeta a II-a şi-a sărbătorit într-un cadru privat împlinirea a 70 de ani de domnie. Cu această ocazie, regina şi-a exprimat „dorinţa sinceră” ca după moartea sa, nora sa Camilla, soţia Prinţului Charles, să devină regină-consoartă.

Miercuri seara, Charles s-a întâlnit cu zeci de persoane şi a fost însoţit de Camilla la o recepţie organizată la British Museum pentru celebrarea activităţii British Asian Trust.