DISTRIBUIȚI
CNN

Primăriţa oraşului american Atlanta, Keisha Lance Bottoms, al cărei nume a fost avansat drept posibil coechipier al candidatului democrat la preşedinţie Joe Biden, a anunţat marţi că a fost testată pozitiv la noul tip de coronavirus, informează marţi AFP, potrivit agerpres.

„COVID-19 a ajuns efectiv în casa mea. Nu am avut niciun simptom şi am fost testată pozitiv”, a anunţat într-un tweet Keisha Lance Bottoms.


Citește și: Bolsonaro se simte rău! Președintele brazilian a fost testat pentru COVID-19

Ea a explicat la postul CNN că ea şi soţul ei, de asemenea diagnosticat pozitiv cu COVID-19, au decis să se testeze pentru că, de joia trecută, acesta din urmă dormea mai mult ca de obicei.

„Sunt în continuare în stare de şoc, pentru că nu am nicio idee când am fost expuşi” (noului tip de coronavirus), a afirmat ea.

Keisha Lance Bottoms a pus pe seama alergiilor uşoarele simptome pe care ea le prezenta, dureri de cap şi tuse seacă.

Citește și: CUTREMUR puternic în Indonezia

Prezentată drept posibilă coechipieră a lui Joe Biden, Keisha Lance Bottoms s-a făcut cunoscută în special prin discursul său emoţionant din 29 mai. În timp ce situaţia din Atlanta (statul Georgia), din sudul SUA, era tot mai tensionată în urma morţii la Minneapolis a afro-americanului George Floyd asfixiat de un poliţist alb, ea i-a îndemnat pe protestatari să se întoarcă în locuinţele lor.

SUA sunt cea mai afectată ţară din lume de pandemia de COVID-19, atât ca număr de cazuri (2.931.142), cât şi ca număr de decese (130.248), potrivit unei numărători efectuate de Universitatea Johns Hopkins.