DISTRIBUIȚI

O pizzerie situată lângă Ambasada Rusiei din Washington a inclus specialitatea „Hot Like Putin” în meniul localului cu ocazia zilei de naştere a preşedintelui rus Vladimir Putin, care împlineşte 65 de ani la 7 octombrie, relatează agenţia de presă rusă TASS, potrivit agerpres. 

„Ştiu că Putin este un lider carismatic. Am decis să îl felicităm cu ziua de naştere, pregătind o pizza în onoarea sa. Acţiunea va dura doar trei zile – între 7 şi 9 octombrie”, – a declarat managerul pizzeriei, Tariq Diab, agenţiei de presă ruse.


Citește și: Șeful diplomației maghiare aduce OSANALE Moscovei: ‘Sancțiunile impuse Rusiei nu și-au atins scopul’

Astfel, clienţii care vor frecventa localul în perioada respectivă vor putea comanda „Hot Like Putin” cu carne de vită, ceapă, castraveţi muraţi şi mirodenii, la un preţ 22,5 dolari.

„Aceasta este prima noastră pizza care conţine castraveţi muraţi. Nu am oferit niciodată vizitatorilor noştri pizza cu castraveţi muraţi, în pofida faptului că avem un sortiment variat”, a adăugat interlocutorul TASS.

Secretul acestei pizza constă în sosul ei special. „Noi folosim piper roşu de înaltă calitate şi condimente care dau pizzei o aromă specială. Se îmbină perfect cu carnea, ceapa şi castraveţii muraţi. Am încercat să găsim un echilibru între sărat, picant şi dulce”, a subliniat managerul Tariq Diab.

Pizzeria este situată în partea veche a oraşului – Georgetown – pe bulevardul Wisconsin, una dintre principalele artere ale capitalei americane, nu departe de ambasada rusă şi mulţi ruşi, inclusiv diplomaţi, îi trec pragul.

Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al preşedintelui rus, a declarat anterior că, sâmbătă, de ziua sa de naştere Vladimir Putin va fi la … muncă.