DISTRIBUIȚI

Un bărbat în vârstă de 77 de ani a murit după ce a fost atacat de un cangur pe care îl avea ca animal de companie, a informat presa australiană, în ceea ce anunţă a fi primul atac letal al unui cangur din 1936, relatează dpa, potrivit agerpres.

Presa locală a relatat că paramedicii au fost chemaţi duminică după-amiază la locuinţa bărbatului din Redmond, la circa 400 de kilometri sud-est de Perth, în Australia de Vest, după ce acesta a fost atacat de un cangur pe care îl creştea ca animal de companie.


Citeşte şi: Parlamentul European şi-a desemnat noul secretar general – Black News

Canalul de televiziune 9 News a relatat că un membru al familiei l-a găsit pe proprietarul cangurului grav rănit şi că animalul „a devenit violent” şi i-a împiedicat pe paramedici să se apropie de bărbat.

Ofiţeri de poliţie au fost nevoiţi să eutanasieze cangurul pentru a permite echipajului de salvare să-i acorde primul ajutor bărbatului, care însă a murit la faţa locului.

Citeşte şi: Confruntări militare la graniţa dintre Armenia şi Azerbaidjan – Black News

Ultimul atac letal al unui cangur a fost raportat în 1936, când, potrivit presei australiene, un bărbat de 38 de ani a fost ucis de un cangur în statul New South Wales.