DISTRIBUIȚI

Pompierii se luptau joi pentru a doua zi cu un incendiu de vegetaţie izbucnit în sudul Turciei, care a dus la evacuarea a peste 1.000 de persoane din locuinţe şi hoteluri, a precizat autoritatea pentru situaţii de urgenţă din această ţară, potrivit Reuters şi agerpres.

Un număr de 29 de elicoptere şi 11 aeronave au fost implicate în stingerea incendiului care a izbucnit în districtul Gulnar din provincia mediteraneană Mersin, a anunţat Autoritatea turcă pentru managementul dezastrelor (AFAD).


Citeşte şi: ADEVĂRUL despre piloţii avioanelor de pasageri: ‘Suntem stresaţi, deprimaţi şi suferim în tăcere!’ – Black News

La operaţiunea de stingere a incendiului participă circa 850 de persoane şi peste 140 de vehicule, a precizat AFAD, adăugând că şapte persoane afectate de incendiu primesc îngrijiri medicale în spitale din apropiere.

Citeşte şi: Uniunea Europeană va interzice importurile de petrol rusesc începând cu 5 decembrie – Black News

Alimentarea cu electricitate a fost sistată în unele districte ca măsură de precauţie pentru protejarea personalului care participă la operaţiunea de stingere a incendiului, a mai precizat AFAD.