DISTRIBUIȚI
YouTube

Forțe supranaturale par să-și facă de cap într-o școală veche din Irlanda, iar imaginile de mai jos sunt grăitoare pentru amatorii de senzații horror.

Inaugurată în anul 1828, școala Deerpark CBS este una dintre cele mai vechi unități de învățământ don Cork. Multă lume consideră că toată clădirea este bântuită, iar localnicii sunt convinși că spiritele celor morți și fără odihnă sunt încă prezente.


În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se observă cum vestiarele elevilor se mișcă și se deschid din senin pe un hol întunecat. Cărțile și caietele zboară din sertare, iar un semn de avertizare de pe podea este dărâmat de parcă ar fi lovit cu putere.

Elevii acestei școli sunt deja obișnuiți cu aceste evenimente stranii și fac glume pe această temă: ‘Școala noastră este atât de bună, încât până și spiritele celor morți vor să studieze aici’.

Chiar dacă localnicii au soi un de mândrie, specialiștii care studiază evenimentele paranormale nu au putut încă să dea vreo explicație pentru cele petrecute. Este totuși un bun prilej de promovare, având în vedere că urmează Halloween-ul.