DISTRIBUIȚI
El Món

Un pedofil român a fost arestat în sudul Madridului, fiind acuzat că a violat cel puțin cinci fete cu vârste cuprinse între cinci și șapte ani, pe care le-a filmat și a postat mai apoi înregistrările pe un site dedicat pedofililor, relatează ABC Spain, potrivit mediafax.

Românul în vârstă de 46 de ani este tatăl a doi copii, o fată de 18 ani și un băiat de 10 ani. Poliția spaniolă l-a catalogat ca fiind „unul dintre cei mai periculoși prădători din Spania”.


Citește și: SUA vor aplica taxe de 25% pe produse din China în valoare de 50 de miliarde de dolari

Agenții din Grupul I pentru Protecția Copilului l-au identificat pe pedofil după ce au urmărit mai multe videouri din baza de date ICSE (Exploatarea sexuală a copiilor), administrată de Interpol.

Aceștia au identificat în înregistrări mai mulți copii români. Deși copiii vorbeau română, investigatorii au identificat mai multe dovezi conform cărora violurile au avut loc în Spania.

„Nu erau dovezi evidente, dar au reușit să ne ghideze în locul corect”, au declarat reprezentanții poliției, care au identificat mai apoi locația exactă a înregistrărilor, un atelier auto din sudul Madridului.

Citește și: Infernul s-a dezlănțuit într-un mic orășel din Germania. Sunt zeci de răniți – VIDEO

Anchetatorii au identificat un tatuaj pe mâna pedofilului, care i-au ajutat să îl găsească mai repede pe atacator.

Acesta a fost arestat în drum spre muncă. Este acuzat de abuz sexual, producție și distribuție de pornografie infantilă.

În urma discuțiilor cu părinții victimelor, aceștia au aflat că după ce își alegea victima, de obicei în supermarketuri, românul se împrietenea cu părinții copiilor și stabilea întâlniri de joacă între victime și propriii copii.