DISTRIBUIȚI

Poliţia din Serbia este în alertă şi desfăşoară o amplă operaţiune de căutare a unui pedofil condamnat, acuzat că a răpit o fată de 12 ani, informează joi Euronews, potrivit agerpres.

Peste 220 de poliţişti sunt implicaţi în acest caz, urmărit cu sufletul la gură de întreaga ţară. Ei verifică o zonă împădurită din estul Serbiei, unde răpitorul şi adolescenta, pe nume Monika, au fost văzuţi ultima dată.


Citește și: Un avion de pasageri S-A PRĂBUȘIT peste o zonă rezidențială. Cel puțin 14 oameni au murit! – VIDEO

„Pe baza dovezilor la care am ajuns, credem că autorul acestei infracţiuni este Ninoslav Jovanovic din Malca”, a declarat directorul poliţiei din Serbia, Vladimir Rebic.

Potrivit acestuia, există dovezi că suspectul a furat un vehicul în care poliţia a găsit amprentele lui şi indicii că fata era cu el, dar rucsacul acesteia a fost găsit în altă parte.

Citește și: CUTREMUR puternic în Iran

Bărbatul în vârstă de 46 de ani a fost eliberat din închisoare anul trecut după 12 ani de detenţie pentru tentativă de viol asupra unei fete. El a petrecut recent alte cinci luni de închisoare pentru hărţuirea femeilor pe reţelele de socializare.